178 Klanten over onze Bedrukte Ballonnen

Hollister France Inc. - TAV Inge 05-12-2017
★★★★★★★★★

Stichting Kringloop Beheer 05-12-2017
★★★★★★★★★ Prima service. Bestelling goed geleverd.

KOMwonen 04-12-2017
★★★★★★★★ Wij willen je een cijfer 8 geven voor de bestelling die we geplaatst hebben. Je hebt goed met ons meegedacht en ons correct en vriendelijk te woord gestaan. De levering leek uiteindelijk iets vertraagd te zijn en daar ligt wat ons betreft in die communicatie (iets meer voortgansmeldingen) nog ruimte voor verbetering.

Softwashexpress 15-09-2017
★★★★★ De ballonnen krijgen van ons een 5/10. Er zitten inktvlekken op, meerdere ballonnen zijn niet gedrukt, enzovoort... Kortom zijn we niet zo tevreden ervan.

Cooperatieve Vereniging SAMEEN U.A. t.a. 12-09-2017
★★★★★★★★★ Snelle en goede samenwerking en aflevering. Mooie ballonnen ook! Precies zoals we hadden verwacht. Bedankt!

Kvik Rotterdam Alexandrium t.a.v. Mariet 07-09-2017
★★★★★★★★★★ Wat ons betreft een dikke 10. Services zeer goed te noemen. En altijd een vriendelijk contact.

Pixelfarm T.a.v. Mark Treurniet 06-09-2017
★★★★★★★★★★ De bestelling is zeer goed verlopen en onze klant was erg blij met de ballonnen. Wat mij betreft daarom een dikke 10 ;)

charlotte boucka 29-08-2017
★★★★★★★★★★ De vorige bestelling was super, alle ballonnen zijn al op :)

Raissa Walberg 24-08-2017
★★★★★★★★★★ Vandaag heb ik de gedrukte ballonnen in goede orde ontvangen. Ontzettend bedankt voor de spoed die jullie achter de opdracht hebben gezet! Het ziet er super uit! Ik waardeer het ontzettend!

Dimitri Van Haeken 17-08-2017
★★★★★★★★★★ Voor mij was de service 10/10. De bestelling werd ondanks de vroege deadline zelfs een dag eerder geleverd! Bedankt!

Assurlan t.a.v. Peter Salmon 14-08-2017
★★★★★★★★★ 9,5! Tnx

Okidoki 10-07-2017
★★★★★★★★★★ We hebben de ballonnen binnen gekregen. Hartstikke bedankt, jullie hebben een top service, dat meen ik echt. Thanks.

Jacklynn Gerritsen - Margriet 28-06-2017
★★★★★★★★★ Ik heb de ballonnen in goede orde ontvangen en zien er super uit!

Gemeente Woensdrecht 20-06-2017
★★★★★★★★ De ontvangen ballonnen zien er prima uit. Daarnaast zijn we tevreden over de service. Ik geef een 8.

Hulpverleningszone Antwerpen 1 13-06-2017
★★★★★★★★★★ Brandweerzone Antwerpen is meer dan tevreden over de geleverde service van uw firma. Zelfs met de korte besteltijd die er was, zijn de artikelen tijdig geleverd geweest bij ons. Waarvoor dank. U krijgt van mij een 10.

Greta Coenen 13-06-2017
★★★★★★★★★ Uitstekende dienstverlening en opvolging van onze bestelling onder tijdsdruk. Het logo op de ballon had misschien iets groter gekund.

Vzw Sint-Goedele KDV De Zinnekes 13-06-2017
★★★★★★★★★★ Snelle en goede service. Snel reactie op vragen. Vriendelijk. Snelle levering. Goed materiaal.

Corlido Procurement Services B.V. inkoop 13-06-2017
★★★★★★★★★

Het Brandpunt Tav Alies Kuisch 16-05-2017
★★★★★★★★

Geboortehuys t.a.v. Samantha de Laat 03-05-2017
★★★★★★★★ Ik beoordeel de diensten en artikelen met een 8. Artikelen zijn mooi, maar hadden afgesproken een proefdruk te krijgen vooraf, deze niet ontvangen maar gelijk de hele bestelling.

Bloemenkamp 20-04-2017
★★★★★★★★ Het is een snelle levering van de ballonnen met goede telefonische contacten. Ook al gaat het mis bij de levering (sluitstrips ontbreken bij ontvangst), de volgende dag worden ze alsnog geleverd (of geld in mindering).

Leemans Schoenenhandel 19-04-2017
★★★★★★★★★★

JUMP BEAR 19-04-2017
★★★★★★★★★ Ik geef cijfer 9. Jumpbear

Ben Geenen 19-04-2017
★★★★★ The service en de snelheid waren perfect. De ballonnen daarentegen waren vaak scheef bedrukt en er waren er redelijk veel met een gaatje bovenin de ballon.

De Landtsheer Gerry 08-04-2017
★★★★★★★★★

Geneeskunde voor het Volk nationaal 17-03-2017
★★★★★★★ Bestelling en de kwaliteit van het product zijn in orde. Ik heb twee keer een betalingsherinnering gekregen terwijl de factuur al betaald was. Dit kan zeker beter.

H.Geurts 09-03-2017
★★★★★★★★ Wij hebben de ballonnen vandaag ontvangen. Prachtig bedrukt, ziet er mooi uit.

Corne Veroude 04-03-2017
★★★★★★★★★★ De diensten en artikelen waren zeer goed. Alles snel en netjes gegaan. De ballonnen zagen er netjes uit. We zullen jullie toevoegen in ons archief en onthouden voor de toekomst.

Marius DHZ Markt 24-02-2017
★★★★★★★★★★ hartelijk dank voor de goede, snelle en betrouwbare service, de ballonnen worden hier veelvuldig aan kinderen meegegeven, en vinden gretig aftrek. Ze zullen wel spoedig op raken, en dan zullen wij zeker een nieuwe order gaan plaatsen. Wij van "Marius DHZ Markt", geven jullie daarom een 10!

Desmet Frederik 30-01-2017
★★★★★★★★★ We hebben onze bestelling goed ontvangen. Bedankt voor de snelle levering!

Rowan Redjosentono 17-01-2017
★★★★★★★★★★ Hierbij geef ik jullie service en product een 10! Ben zeer tevreden over de ballonnen en bedrukking ervan. Zal het zeker ook aanraden aan andere bedrijven voor wie ik Grafische werk verricht. - Verzending is goed geregeld. - Kwaliteit is goed. - Voorbereiding en afhandeling ervaar ik als goed. In zijn geheel nogmaals een 10! Alvast een goed week en tot de volgende bestelling.

De Wever Elias 12-01-2017
★★★★★★★★★★

Credias nv 06-01-2017
★★★★★★★★★ Snelle service en opvolging. Globos neemt de tijd om vragen volledig te beantwoorden.

GYZS.nl 06-01-2017
★★★★★★★★★★ Ging prima Marcel.

Landhuis de Oliphant 04-01-2017
★★★★★★★★ Ik reageer maar even op allebei de mails, omdat ik beide bestellingen heb geplaatst. Prima contact gehad met jullie over de beide bogen. Ook aan mijn verzoek om een bestelling van ballonnen eerder te mogen ontvangen is goed gereageerd Alleen jammer dat de bestelde pompjes er niet bij zaten en ook later niet te vinden waren en ook niet meer geleverd werden. Beide bogen waren naar wens geleverd . Kortom een 8!

Kelly Heruer 02-01-2017
★★★★★★★★★★

dancing de Toverfluit 02-01-2017
★★★★★★★★★★ Super service. Snel. Voor mij een 10 op 10!

Evoluon t.a.v. de formule Wooning keuken 20-12-2016
★★★★★★★★★★ Middels deze mail wil ik jullie laten weten dat we erg blij waren met de ballonnen van Wooning en Nieuwenhuis. Heb er gedurende de avond vele complimenten vanuit verschillende formules over ontvangen!

STAR FV 19-12-2016
★★★★★★

Milka Miller Sies Youth for Christ Rotte 12-12-2016
★★★★★ Ik geef de service een 5 en de kwaliteit een 4. Eerst hebben wij een foutdruk ontvangen, deze zouden we moeten terug sturen om vervolgens nieuwe ballonnen te ontvangen. Toen niets meer gehoord wat te doen met de oude ballonnen. Nieuwe ballonnen hebben een dikke week op zich laten wachten. Van deze partij (150 bedrukte ballonnen) waren er 28 scheef of dubbel gedrukt. Nergens in dit proces is er sprake geweest van een tegenprestatie voor de vertraging of het ongemak. Wij hadden dit wel fijn gevonden. Onze volgende partije bedrukte ballonnen hebben wij elders laten drukken, hadden wij met 3 dagen binnen en waren even duur. Gemiste kans denk ik.

Admix B.V. t.a.v. Liza van Rijsoort 30-11-2016
★★★★★★★★ Ik geef jullie een 8. Prima en snelle service!

Vastgoed Wijns t.a.v. Martin Patrik 22-11-2016
★★★★★★★★ Wij waren zeker tevreden van de producten en de geboden service. Een cijfer van 8 is dan ook zeker op zijn plaats.

BES Beveiliging 14-11-2016
★★★★★★★★

Biomedical systems 24-10-2016
★★★★★★★★★ Ik was blij met jullie levering.

BSO Vrij Spel 22-09-2016
★★★★★★★★★★ Wij hebben bij jullie ballonnen met opdruk gekocht. Dit werkte heel goed. Snelle levering en mooie kwaliteit. Wat ons betreft een 10.

tuincentrum De Molen 22-09-2016
★★★★★★ Bestelling goed verlopen maar de ballonnen veranderen wel snel van kleur. Snelle levering.

WSV HET SPUI 22-09-2016
★★★★★★★★★★ Prima service.

Ambu-Med vof 22-09-2016
★★★★★★★★★ Alles heel vlot verlopen, prima.

Roeland Moorkens 22-09-2016
★★★★★★★★★ Echt een mooi fijn gedetailleerd resultaat.

WhatNew 31-08-2016
★★★★★★★★★ Levering heeft plaatsgevonden, ze zijn prachtig!

FNV Zuidwest Drenthe 25-08-2016
★★★★★★★★★ De ballonnen voor FNV zijn geleverd. Keurig, compliment voor de goede service.

marie jose harmsen 27-07-2016


KliK! 01-07-2016
★★★★★★★★★★

MINI Brussels Store South 23-06-2016
★★★★★★★★★ Makkelijk in bestelling, snelle levering en goede opvolging van de bestelling!

Heber 10-06-2016
★★★★★★★★★ Fijne snelle bezorging, alles keurig verzorgd.

Smits for Kids 02-06-2016
★★★★★★★★ Prima service en snelle levering. Ik had alleen bedrukte ballonnen. Opdruk zit er goed op (is ook wel eens anders).

Tim Lemmens 31-05-2016
★★★★★★★★ Geen problemen! Enkel vervelend dat het enkel met PAYPAL betaald kon worden.

Immanuelschool 05-05-2016
★★★★★★★★★ Van ons krijg je een 9! Goede prijs/kwaliteit verhouding, prettige communicatie en tijdige levering.

DIGO BV 29-04-2016


STUDIO PAF 24-03-2016
★★★★★★★★★★ Ik heb de ballonnen al binnen. Dank voor de supersnelle service, top!!! Kan de uitnodiging voor het feest morgen de deur uit ;-)

Balta Industries, Birgit Maier 15-03-2016


sandra simons 09-03-2016
★★★★★★★★ Erg blij met resultaat.

Bollen Annemie 09-03-2016
★★★★★★★★★ Ik ben zeer tevreden over de bestelling. De ballonnen waren mooi, van goede kwaliteit en verzonden binnen de aangegeven tijd. We hadden wel probleem met leveren maar jullie hebben dit diplomatisch opgelost. Via mail hebben jullie me geholpen en zijn de ballonnen net op tijd bij ons geraakt. Ze waren eerst op verkeerde plaats geleverd! Jullie krijgen een 9/10.

sandra simons 17-02-2016
★★★★★★★★★★ De ballonnen zijn super! Dank je wel.

Nys 03-02-2016
★★★★★★★★★ De ballonnen zijn goed gearriveerd, op het juiste adres.

Natuurhistorisch Museum 03-02-2016
★★★★★★★★★ We waren heel tevreden, zoals beloofd een snelle levering en telefonisch zijn jullie goed bereikbaar. Ik geef nooit een 10 maar jullie krijgen voor de afhandeling van deze opdracht een 9.

Djools/DDkidswear 02-02-2016
★★★★★★★★★ Snel en persoonlijk antwoord op mail, toppie! Goede en snelle levering!

Wateropleidingen 07-12-2015
★★★★★★★★ Wateropleidingen was heel erg tevreden over de levering van de ballonnen. Contact was vriendelijk en helder. Wij beoordelen jullie met een 8.

D.Rootring 18-11-2015
★★★★★★★★★★ Een dikke 10! We kregen de bestelde ballonnen snel, precies zo bedrukt als we bedacht hadden en van goede kwaliteit. Erg tevreden.

Vanderhaeghen 12-10-2015
★★★★★★★★★ Hartelijk dank voor jullie super service!! De ballonnen zijn aangekomen en zien er fijn uit!

Nap Zonwering 07-10-2015
★★★★★★★★★ Wij zijn een tevreden klant, wij hadden voor de tweede keer bij jullie besteld en alles is naar tevredenheid verlopen. Cijfer een 9.

Woningstichting Nijkerk 07-10-2015
★★★★★★ Ik geef een 6,5 omdat ik vond dat vooraf onduidelijk was of ik nu kon betalen met iDeal of op factuur. Het niet mogelijk was onder 'mijn bestelling' de actuele stand van zaken te zien (gegevens waren niet beschikbaar of systeemfout). Het koeriersbedrijf waarmee jullie werken niet handig werkt (ik maakte weliswaar een fout in het bezorgadres, maar dat hadden zij gemakkelijk kunnen tackelen of oplossen als ze iets verder hadden gekeken dan hun neus lang is). De ballonnen zelf waren prima.

Nap Zonwering 10-09-2015
★★★★★★★★ Ik heb het pakketje net ontvangen, super!!

Nijland 24-08-2015
★★★★★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ballonnen die ik heb besteld! Extra dank voor de hulp van Romy die heeft meegedacht over de kleur van de opdruk. Ik zou voor een volgende gelegenheid opnieuw bij Globos ballonnen bestellen!

Van de Velde Veronique 30-07-2015
★★★★★★★★★★ Alles in orde en vlot ontvangen. Cijfer 10!

De Heeren van Vonder 06-07-2015
★★★★★★★★★★

P.Davina 02-07-2015
★★★★★★★★ Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Bij de 1e aflevering was er een drukfout, maar dat is na telefonisch contact gelijk rechtgezet. De nieuwe serie was op tijd en prima! Dikke 8!

Ellen Wagemans 25-06-2015
★★★★★★★★★★ Cijfer 10 op 10! Zeer tevreden met resultaat en levering!

08-06-2015
★★★★★★★★★★ Een 10! jullie denken mee, zijn beleefd en leveren netjes op tijd! Bedankt voor de prettige samenwerking!

Elisabeth Van Damme 26-05-2015
★★★★★★★★ Alles vlot verlopen. 1 Aandachtspuntje: Ik had een email verstuurd met een vraag. Deze werd uitgevoerd, maar dit zag ik pas na levering omdat er op de email nooit geantwoord werd. Conclusie: De ballonnen waren een succes!

Taken By Storm 16-05-2015
★★★★★★★★ Cijfer 8. Snelle service, netjes op tijd geleverd. Niet alle ballonnen waren helemaal netjes bedrukt (soms viel er een hoekje 'af') dus kwaliteitsbewaking zou misschien iets omhoog kunnen. Verder geen opmerkingen. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

12-05-2015
★★★★★★★★★ Bedankt voor de snelle levering en het fantastische resultaat! Wij zijn er echt enorm blij mee! In de bijlage het eindresultaat!

Staarthof 08-05-2015


Drukkerij van Werkhoven 30-04-2015
★★★★★★★ Cijfer 7.

Trade/ Product Manager - LVMH Fragrance 17-04-2015
★★★★★★★★★ Ik heb de ballonnen opgehaald, ze zijn naar wens.

Celebrate Bach 14-04-2015
★★★★★★★★★ Geef daarvoor een cijfer 9. Goede afwikkeling en ook toen het even minder liep, gelijk een actie ondernomen. Prima.

App Annie 10-04-2015
★★★★★★★★★ Wij hebben de ballonnen en de heliumtank in goede staat ontvangen en het is allemaal goed gegaan. Onze dank hiervoor!

SJB Zeeland 23-03-2015
★★★★★★★★★ Mooie ballonnen. En de bijbehorende bestelde stokjes, die er niet bij geleverd waren, werden snel nageleverd. Prima service.

Tandartspraktijk A.E.B. Schotel 17-03-2015
★★★★★★★★★ Wij zijn zeer tevreden met de geboden service. We geven jullie een 9. De ballonnen zijn heel sterk en zelfs na een paar weken zijn ze nog redelijk hard. Er is ook met ons meegedacht over de kleur van de bedrukking, omdat daar door onszelf een foutje in gemaakt was. Verder is de bestelling keurig op tijd afgeleverd.

Katia Van Veirdeghem 03-03-2015
★★★★★★★★ Prima service, alles in orde. Hartelijk dank. Cijfer 8.

Paula Meijer-de Greeve 12-02-2015
★★★★★★★★★★ Ik geef jullie een dikke 10 als cijfer! Ik vind het altijd spannend als ik voor het eerst iets met drukwerk te bestellen moeten. De ballonnen zijn van goede kwaliteit en makkelijk om op te blazen. De kleuren waren ook als gewenst. Ze waren ook heel snel gedrukt en afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Balans Venlo 03-02-2015
★★★★★★★★★ Hierbij laat ik u weten dat wij erg tevreden zijn geweest over onze bestelling. Vooral compliment over de communicatie. Deze verliep snel en duidelijk. Ook over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij tevreden. Aangezien wij jaarlijks nieuwe ballonnen nodig hebben houden wij jullie gegevens in ons bestand. Overall geven wij jullie dienst een dikke 9.

Katelijne Vanheste 14-01-2015


J en P Technics 29-12-2014
★★★★★★★★ Ik geef een cijfer 8 aan uw diensten en kwaliteiten.

N.S.Ananjev 27-11-2014
★★★★★★★★★ Het bestelde product werd uitstekend vervaardigd. Door het personeel werd mijn vraag voor een bijzondere manier van afhalen der bestelling (op een tijdstip buiten kantooruren) ingewilligd.

van der Meulen 26-11-2014
★★★★★★★★★ Ik vond het een 9. Ben er vriendelijk en snel geholpen.

Patrick 18-11-2014
★★★★★★★★★★

Fides Kinderopvang 05-11-2014
★★★★★★★★ We geven het resultaat een 8. Snelle service. Goede kwaliteit ballonnen. Tevreden klant.

van der Meulen 03-11-2014
★★★★★★★★★ Ik wil even door geven dat de ballonnen binnen zijn. En wil jullie bedanken voor de snelle service.

GV Souplesse 27-10-2014
★★★★★★★ De letters op de ballonnen zijn te klein. Het was mij niet duidelijk dat ik ook het letterformaat zelf had moeten aangeven tijdens het bestelproces. Dat vond niet echt duidelijk. Voor de rest wel tevreden.

Medinova BV - Kliniek Breda 27-10-2014
★★★★★★★★ De levering van de ballonnen was keurig, jammer dat jullie in eerste instantie de stokjes waren vergeten. Maar deze zijn alsnog op tijd geleverd, dus ik zou jullie graag een 8 geven voor jullie dienstverlening.

Perspectief Zutphen 27-10-2014
★★★★★★★★★ Snelle reacties. Goede tracking mogelijkheid.

Aradec bvba 20-10-2014
★★★★★★★★ We ontvingen een correcte en stipte service. Wij zijn dus zeer tevreden en geven u dan ook graag een 8/10. Doe zo verder!

Kindzorg 15-10-2014
★★★★★★★★

Domesta 03-10-2014


OBS De Dapper 03-10-2014
★★★★★★★★★ De ballonnen zijn binnen. Dank voor snelle levering!

E-relatiegeschenken Marian Wijnen 02-10-2014
★★★★★★★ Ik kreeg geen drukproef en geen melding dat het bij de klant is / wordt geleverd.

Conny Vossen 27-09-2014
★★★★★★★★★★ Globos wordt door mij gewaardeerd met een dikke tien. Ik had een bestelling gedaan welke niet werd geleverd met normale postbezorging. Globos heeft kostenloos het product nogmaals gedrukt. En dit keer werd het wel goed bezorgd. Product van goede kwaliteit. Goed verpakt. Goede service. Ik zal Globos absoluut aanraden.

Klomp 22-09-2014
★★★★★★ Ik heb destijds ballonnen besteld, de ballonnen waren op tijd, zagen er goed uit en de klantvriendelijkheid van de leverancier was prima. Daarvoor geef ik een 8. Echter de stokjes waren niet geleverd en stonden niet in de bestelling naar de drukker waardoor ik veel gedoe heb gehad met de levering ervan. Ik heb daarover moeten bellen en mailen en ze zijn uiteindelijk net op tijd geleverd. Daarvoor geef ik een 3. Deze ervaring maakt dat ik nog niet weet of ik nog een keer via uw website zou bestellen. Ik weet dat fouten maken gebeurd en de fout is uiteindelijk wel hersteld, maar ik heb er heel veel stress over gehad. En dan bepaalt dat voor mij wel mijn ervaring met u als leverancier.

Hema Bergen op Zoom t.a.v. Feya Schipper 19-09-2014
★★★★★★★★★ Wij hebben ballonnen bij u besteld en ook in goede orde ontvangen. Dank voor de snelle reactie !

Nadine Bos 01-09-2014
★★★★★★★★★ Zeer tevreden! 9 Ik heb gisteren de punchballonnen uitgedeeld op een feest bij de kinderboerderij en ze werden heel goed ontvangen.

B. de Vries 21-07-2014
★★★★★★★★★ Hierbij mijn bevinding bij Globos. Ik geef jullie een cijfer 9. Prettige communicatie en de levering verliep ook heel snel. Een ding zou ik jullie willen meegeven. Ik heb ballonnen besteld met een foto erop. Wellicht is het handig om te vragen hoe de foto op de ballon moet komen. Voor mij was die nu omgekeerd bij het ophangen. Dat is het enige. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van jullie diensten.

M.Euser 11-07-2014
★★★★★★★★★ Cijfer 9. Duidelijke informatie op de website en telefonisch zijn mijn vragen keurig beantwoord.

Harm van Beek 01-07-2014
★★★★★★★★★ Duidelijke communicatie en snelle levering. 1 Minpuntje voor het (wederom) moeten zoeken van de ingang in Rotterdam.

Kindzorg/FreeKids 15-05-2014
★★★★★★★★★ Een dikke 9!

New Babylon Begane Grond 22-04-2014
★★★★★★★★★ Onze ervaring met uw bedrijf was erg prettig! Ons project was last minute. Jullie zijn hier zeer goed op ingesprongen. Ook de service tijdens het opbouwen was perfect. Bedankt!

Flirt Fashion 21-02-2014
★★★★★★★ Uw diensten en artikelen ervaar ik als goed. Het is dan ook al de vierde keer dat ik bij u de ballonnen heb besteld. Ik geef u een 7, omdat ik 1 opmerking heb. Op de website staat dat jullie de ballonnen binnen 5 werkdagen leveren na bestelling. 5 werkdagen is echter pas nadat ik de proefdruk heb goedgekeurd. Dinsdagavond heb ik de ballonnen besteld en meteen betaald, donderdag kreeg ik de proefdruk met daarbij dat het nu maximaal 5 werkdagen zou duren. Die heb ik donderdagochtend direct goed gekeurd, maar ik weet niet hoe jullie rekenen, dus dat betekent dat vanaf bestelling (dinsdagavond) het meer dan 5 werkdagen duurt. Dat is de enge opmerking, verder altijd zeer tevreden over de ballonnen en de levering.

G sol 27-01-2014
★★★★★★★ De ballonnen zijn prachtig. Duidelijke tekst. Ik ben netjes gebeld door de drukker. Omdat ik verschillende soorten ballonnen had besteld. Dit is toen veranderd, super. Alleen jammer dat DHL de bezorger is. PostNL Is makkelijker, meer afhaalpunten. DHL in Amsterdam Westerlijk havengebied, ik heb me rot gezocht in de regen. Ik had maar 5 dagen om het op te halen, erg lastig. Ik geef jullie voor de ballonnen een 10 en voor bezorgen een 3.

gemeente Bodegraven-Reeuwijk 09-12-2013
★★★★★★★★

De Schrijver 18-11-2013
★★★★★★★★★ Wij waren absoluut heel tevreden van de service en kwaliteit.

Rotcyp - Boka/Dockwise tav Lisette Bruss 15-10-2013
★★★★★★★★★ Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de ballonnen en ook over de reactiesnelheid vanuit jullie kant. Vragen werden erg snel beantwoord. Enige tip is wat meer duidelijkheid geven over levertijd. Ik dacht dat het in totaal 5 dagen (na bestelling of betaling) was, maar dat blijkt pas na akkoord proefdruk te zijn (volgens uitleg in bestelproces - moet je wel erg goed lezen om dit te zien). Doordat er bij mij behoorlijk wat dagen tussen betalen en voorstel proefdruk zat, was er enige twijfel of ballonnen op tijd geleverd konden worden. Gelukkig was levering na akkoord proefdruk in mijn geval erg snel (binnen enkele dagen). Al met al erg tevreden.

Gealux 10-10-2013
★★★★★★★★★ Super bedankt, de ballonnen zijn goed aangekomen.

DNA Bouwservice 27-09-2013
★★★★★★★★★ We zijn super tevreden over de levering, een dikke 9!

IK-Sport.nu 25-09-2013
★★★★★★★★ Ik ben tevreden. Ik had wel de opdruk groter verwacht. Op de proefdruk die u stuurde leek de opdruk ook groter. De service is verder prima en snel. Ik geef uw bedrijf een 8. Wanneer ik weer ballonnen nodig heb, zou ik dat weer bij u doen.

I. van der Leij 24-09-2013
★★★★★★ Cijfer product: 8 Cijfer service: 3 Toelichting: Niet klantgericht. Als men bij Globos ballonnen bestelt, is Globos de leverancier en zal zich als zodanig moeten opstellen. Als er iets mis gaat, kan men zich niet verschuilen achter het feit dat men alleen de administratie doet voor een externe drukker en dat de klant er zelf voor kiest om bij Globos te bestellen. Deze constructie is naar de klant toe onduidelijk. Zie verder onze eerdere correspondentie. Succes met het verbeteren van jullie service.

HET BONTE HUIS 23-09-2013
★★★★★★★★★★ Een grote doos vol kleurrijke ballonnen zal de kinderen van HET BONTE HUIS zeker nog een paar jaren laten verwonderen. Ik ben blij dat ik jullie product heb gekozen, de ballonnen zijn van 100% natuurlatex dat gaf de doorslag bij mijn bestelling. Want op het wijde web is het moeilijk een keuze te maken.

Landelijk bureau GroenLinks 03-09-2013
★★★★★★★★ Het cijfer wat ik geef voor de ballonnen en de service is een 8. De service was erg snel en goed. Over de ballonnen zelf, wel 2 kleine opmerkingen. De groene ballonnen waren een donkerdere groen dan ik verwacht had en de opmerkingen die ik kreeg over de hartjes ballonnen, is dat ze opgeblazen niet een heel duidelijk hartjesvorm hebben. Daardoor blijven mensen doorblazen en knappen er best wel snel ballonnen. Maar dat is waarschijnlijk ook een kwestie van wennen. Maar over het algemeen ben ik heel tevreden over de service.

Erasmus Universiteit Rotterdam 16-08-2013
★★★★★★★★ Ik beoordeel de ballonnen en service met een 8,5.

LocoMix B.V. 25-07-2013
★★★★★★★★★ We hebben de bestelling in goede orde ontvangen. Het ziet er erg mooi uit. Dank je wel!

Invintro B.V. 02-07-2013
★★★★★★★★★ Ik heb uw service als goed en prettig ervaren. Ook kreeg ik snel antwoord op vragen over het logo alvorens de bestelling te plaatsen. Cijfer: 9 Het was voor ons de eerste keer dat we dit product bestelden. Mooie ballonnen, wit bleek in de praktijk met een lichte parelmoer glans te zijn, erg mooi! Het staat op uw website maar misschien toch nog een idee om extra te vermelden dat ballonnen in principe meestal ondersteboven hangen (zonder helium) dus dat het logo dan altijd ondersteboven staat. Voor ons een leermoment. De volgende bestelling doen we dit anders.

Dekker,Y.J. 21-06-2013
★★★★★★★★ Jullie krijgen een 8, het was goed.

De Mangelaere Doïna 19-06-2013
★★★★★★★★★ Ik was heel erg tevreden over de ballonnen. Ze voldeden perfect aan mijn wensen! De kwaliteit is trouwens super. dd 27/7 werden de meeste in de lucht gelaten. een 7tal ballonnen (gevuld met helium) heb ik meegenomen naar huis als souvenir. weet je dat deze nog steeds in onze keuken hangen. :-) Bestelling is vlot en goed verlopen. Mijn cijfer, een dikke 9

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 18-06-2013
★★★★★★ Ik zou een 6 geven. De ballonnen en bijbehorende materialen waren prima, maar het ontwerp kwam veel te klein op de ballon. We hadden ons vergist in de verhouding tussen het vlakje en de ballon als geheel. Ik had daar van jullie een reactie op verwacht, het was namelijk daardoor een beetje lullig resultaat. Omdat jullie er dagelijks mee werken, is een pro-actief advies om dit te voorkomen dan van harte welkom.

CGKV Enkhuizen 18-06-2013
★★★★★★★★★★ Zowel de service, afhandeling en resultaat een dikke tien!

APCtekst 18-06-2013
★★★★★★★★★ Mijn beoordeling: 9 Uitstekende kwaliteit ballonnen. Opdruk zoals gevraagd. Service prettig, zowel telefonisch als per mail. Facturering prettig, gemakkelijk en foutloos.

Glutenvrije Super 18-06-2013
★★★★★ De opdruk op de ballonnen viel ons heel erg tegen. Uit de gestuurde "proefdruk" kregen we niet echt goed een idee van hoe groot/dik het logo op de ballon zou komen. Dit was een heel kleine opdruk en de ballonnen konden eigenlijk niet met goed fatsoen getoond/worden. Door Globos kon hier niets meer aan gedaan worden want er was geleverd wat er besteld was, maar hierover waren we zeker niet tevreden. Als ik een cijfer zou moeten geven wordt dat echt geen voldoende.

R. Berentsen-Sironde 18-06-2013
★★★★★★★★★★ Graag wil ik uw e-mail beantwoorden en een cijfer geven voor het laten bedrukken van de ballonnen: ik geef een welverdiende dikke 10!!! De ballonnen waren perfect, evenals de verleende service!! Echt een aanrader!! Ook de kwaliteit van de ballonnen was helemaal geweldig!! De ontvangers van de ballonnen waren allemaal blij verrast over het resultaat!! Globos, ga zeker zo door!!

Rumalan 17-06-2013
★★★★★★★★★ Wij hebben met plezier uw ballonnen opgeblazen. Goede service, snelle levering en goede kwaliteit, kwam ons feest zeer ten goede!

SYNTRA Limburg 17-06-2013
★★★★★★★★★ Het is al bijna een jaar geleden dus heel helder is het me niet meer voor de geest. Ik doe een poging: 9/10.

Arme Kant van Nederland 17-06-2013
★★★★★★★★ Prima, een 8.

Tichtti Quality Services 17-06-2013
★★★★★★★

TweeM 17-06-2013
★★★★ Slechte communicatie tussen Globos en drukker. Globos neemt geen regie en geen eindverantwoordelijkheid. Het eindproduct was goed, maar de levering en communicatie erg slecht.

fam. Geuze 17-06-2013
★★★★★★★★★ Prima service met mooie bedrukte ballonnen. Zeer tevreden.

Radhadesh vzw 17-06-2013
We hebben onze bestelling niet gekregen conform ons verzoek en de behandeling van onze aanvraag was niet effectief. Helaas waren we opgescheept met zoveel ballonnen waar we niets aan hadden.

Solo Mio 16-06-2013
★★★★★★★★ Een 8, prima service.

St. Ouders A. Bekemaschool 16-06-2013
★★★★★★★★★ Dank voor de adequate en kwalitatieve service. Time to Market!

Prijzenklopper 16-06-2013
★★★★★★★★ Service goed, dacht dat bedrukking groter zou zijn.

J.Scheepens 16-06-2013
★★★★★★★★★ Ballonnen zijn prima en de service is oke.

Dress your kidz 16-06-2013
★★★★★★★★ Het was prima in orde.

Bakkerij De Diamanten Ring 06-02-2013
★★★★★★★★★ Wij hebben de ballonnen al binnen, ze zien er geweldig uit! Bedankt!

Slim Time Berlicum 20-08-2012
★★★★★★★★★★ De ballon was perfect! Strak en duidelijk logo, complimenten. De open dag geslaagd, vele kinderen blij gemaakt met de ballon...

KidsCentral 30-06-2012
★★★★★★★★★ Ook die met logo zijn gisteren afgeleverd: mooi zijn ze! Gelukkig dus op tijd allemaal.

KidsCentral 30-06-2012
★★★★★★★★★ Ook die met logo zijn gisteren afgeleverd: mooi zijn ze! Gelukkig dus op tijd allemaal.

DLA Piper t.a.v. Johanna Schermer 30-05-2012
★★★★★★★★★ De ballonnen zien er FANTASTISCH uit!! Veel dank daarvoor! Ook dank voor de goede service. Ik zal jullie zeker verder aanbevelen.

Rhinofly 21-05-2012
★★★★★★★★ We hebben de ballonnen van jullie ontvangen. Ziet er super uit! Bedankt ook voor de supersnelle levering.

springpaleis 11-05-2012
★★★★★★★★ De ballonnen zijn zojuist binnen gekomen. Dank je wel voor de snelle levering.

Artline 16-03-2012
★★★★★★★★★ We hebben de ballonnen ontvangen en de klant is er erg blij mee! Bedankt voor de snelle en goede service!

van der Bruggen 13-03-2012
★★★★★★★★★ Ik heb gister deze bestelling ontvangen en wil jullie complimenteren. Ze zijn echt heel erg leuk geworden, precies zoals ik bedoeld had. Dank je wel!!!

DE VOS SCHOENEN 17-02-2012
★★★★★★★★ Dank voor uw vlotte levering.

Gurcan 08-02-2012
★★★★★★★★ Ik vind het een 8 waard.

Kosta Karoutas 07-02-2012
★★★★★★★★★ Toelichting cijfer: Duidelijk en snel antwoord op mijn aanvullende vragen via mail. Het eindresultaat zag er top uit, met daarbij een zeer snelle levering. Professioneel. (Bevestiging van het ontwerp in een PDF zou een aanvulling kunnen zijn).

Melanie Siegers 07-02-2012
★★★★★★★★★ Snelle levering (ik bestelde last-minute en moest ze dus snel hebben en dat was geen probleem in tegenstelling tot vele andere bedrijven). Prima kwaliteit. Goede info en tevreden met resultaat. Ik geef een 9.

Kleine Ark 07-02-2012
★★★★★★★★ Prima! Geen op of aanmerkingen.

Bruijn 07-02-2012
★★★★★★★★ Prima kwaliteit en goed geleverd.

Christelijk Centrum Rehoboth 07-02-2012
★★★★★★★ Service: prima Kwaliteit: viel een beetje tegen.

Bannink 07-02-2012
★★★★★★★★★ We hadden voor onze bruiloft ballonnen besteld, alleen bij ontvangst bleek dat ze op de kop bedrukt waren waardoor ze niet met helium gebruikt konden worden. Gelijk gemaild en direct antwoord terug en een paar dagen later hebben we de nieuwe, goed bedrukte ballonnen ontvangen! Helemaal super. Bedankt.

Babette Koopman 07-02-2012
★★★★★★★★★

Anne-Marie 07-02-2012
★★★★★★★★ Service was prima.

Bewonersorganisatie Spoorwijk 06-02-2012
★★★★★ Het was destijds nogal een gedoe om uiteindelijk de bestelling rond te krijgen en toen het eenmaal rond was kreeg ik daar geen bericht van. Ze waren ineens gemaakt zonder dat ik daar de laatste akkoord voor had gegeven. Dat is in ieder geval mijn beleving geweest. Ik bestelde toen namens de bewonersorganisatie Spoorwijk.

M.van.Unen 06-02-2012
★★★★★★★★ Beoordeling met een 8. Het stond heel gezellig. Bedankt.

Stichting Rotterdams Wijktheater 06-02-2012
★★★★★★★★★

CombiCare 06-02-2012
★★★★★★★

Bulent Malgaz 06-02-2012
★★★★★★★★ Netjes verzorgd en belangrijker: zoals verwacht.

Das Tof kinderkleding & positiemode 06-02-2012
★★★★★★★★ Jullie waren de enige die op zo'n korte termijn konden leveren. Ik ben netjes op de hoogte gebracht van het verschil in kwaliteit bij de druktechniek en de site was duidelijk met prijzen. De ballonnen zijn van prima kwaliteit, de druk zoals te verwachten viel. Kortom een tevreden klant. Ik geef jullie dan ook graag als cijfer een 8 want er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering ook al zou ik nu niet kunnen zeggen waarin.

De Tandartsenkliniek 06-02-2012
★★★★★★★★★★ Ze kwamen aan op tijd, netjes gebracht naar plaats van bestemming en verder is de kwaliteit super. Geen kapotte ballonnen meegemaakt en ze bleven nog een week of 2 daarna nog heel. Dit is onze 2e keer op naar de 3e keer!

funny-shop, tav Hans Elzinga 06-02-2012
★★★★★ Cijfertje 5 omdat de inkt niet goed droog was. Ballonnen daardoor aan elkaar vast zaten en op sommige ballonnen vegen van de inkt zat door het inpakken. Snelheid van leveren wel goed.

Anoeshka Kalika 06-02-2012
★★★★★★★★

M. Heeringa 06-02-2012
★★★★★★★★★

-