Folieballonnen Bedrukken

  • Folieballonnen Bedrukt

    Folieballonnen Bedrukt

  • Folieballonnen Bedrukt

    Folieballonnen Bedrukt

Wat zijn folieballonnen?

Folieballonnen zien eruit als glanzend zilver metaal. In tegenstelling tot latexballonnen zijn folieballonnen niet poreus, zodat er niet gemakkelijk lucht of helium uit kan lekken, zolang ze maar goed zijn afgesloten. Folieballonnen zijn ook niet biologisch afbreekbaar, omdat ze zijn gemaakt van synthetische materialen.

Hoelang blijft een folieballon zweven als deze wordt gevuld met helium?

De 18 inch folieballonnen die wij bedrukken kunnen wel weken lang blijven zweven.

Hoelang blijft een folieballon opgeblazen wanneer deze gevuld is met lucht?

Als de ballon gevuld is met lucht, zweeft hij niet en zal u deze op een ballonstaafjes moeten plaatsen. De bedrukte 18 inch folieballonnen kunnen wel enkele maanden goedblijven wanneer zij gevuld zijn met lucht.

Welke maat en soorten folieballonnen kunnen jullie bedrukken?

Wij kunnen ronde en hartvormige folieballonnen bedrukken met een diameter van 18 inch (45cm).

Waar is een folieballon van gemaakt?

Folieballonnen zijn gemaakt van nylon dat bedekt is met een laag aluminium. Deze materialen zijn speciaal gecoat om de ballon een folieachtig uiterlijk te geven. Ze dragen niet het risico van een allergische reactie.

Hoe sluit ik een folieballon af?

Bij deze zelfsluitende folieballonnen, verwijdert u - na het vullen - het mondstuk uit de folieballon en drukt u de vulmond plat om de folieballon af te sluiten.

Kan ik een folieballon bijvullen?

De folieballonnen die wij bedrukken hebben een zelfsluitende klep en en kunnen steeds worden bijgevuld. Mits u het ballonlintje op de daarvoor bestemde plaats knoopt (en dus niet om of boven de vulmond).

Waarom zien folieballonnen eruit alsof ze in de kou leeglopen?

Heliumgas krimp bij temperaturen onder de 10 graden. Als u de folieballon binnen vult en u gaat ermee naar buiten in de kou, dan zal het lijken alsof de ballon iets leeg is gelopen. Zodra de folieballon zich weer op een warmere plaats bevindt, zal de ballon weer normaal worden.

Folieballonnen Bedrukken
Score 8.5/10 op basis van 214 klanten beoordelingen
vanaf 365.00 (op voorraad)

Bedrukte Folieballonnen bestellen!

-