op voorraad

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!


Folieballonnen Bedrukken

Globos Ballonnen bedrukt zelfsluitende, hervulbare folieballonnen in sublieme kwaliteit in hoge resolutie in fullcolor, rechtstreeks op de originele folieballon (dus geen - met een soort wit papier - voorbehandelde folieballonnen zoals bij Greetz of bij de feestwinkel). We bedrukken folieballonnen professioneel vanaf 1 stuks (dus geen minimale afname) en binnen enkele werkdagen.

Daarnaast kunnen we de gehele handling uit handen nemen van het bedrukken van de folieballon en het vullen met helium tot aan het verpakken van de ballon in een doos en het discreet versturen naar uw klanten, zoals hieronder in de video te zien is.

Ik wil een offerte!

 

Wat zijn folieballonnen?

Folieballonnen zien eruit als glanzend zilver metaal. In tegenstelling tot latexballonnen zijn folieballonnen niet poreus, zodat er niet gemakkelijk lucht of helium uit kan lekken, zolang ze maar goed zijn afgesloten. Folieballonnen zijn ook niet biologisch afbreekbaar, omdat ze zijn gemaakt van synthetische materialen.

 

Uit welke kleuren folieballonnen kan ik kiezen?

Op dit moment hebben wij een ruim assortiment folieballonnen in 14 kleuren waarop wij in alle kleuren kunnen bedrukken. Zie de kleurenkaart hieronder.
Kleurenkaart Folieballonnen

 

Hoelang blijft een folieballon zweven als deze wordt gevuld met helium?

De 18 inch folieballonnen die wij bedrukken kunnen wel weken lang blijven zweven. En kunnen ook steeds worden bijgevuld zodat ze nog veel langer meegaan.

 

Welke maat en soorten folieballonnen kunnen jullie bedrukken?

Wij kunnen ronde en hartvormige folieballonnen bedrukken met een diameter van 18 inch (45cm). Dat is van boven naar beneden gemeten incl. de vulmond. De ballon zelf zonder de vulmond meegerekend is 38cm.

 

Hoe groot wordt de opdruk op een folieballon?

Wij drukken uw logo of tekst altijd zo groot mogelijk op een ballon. Bij een folieballon is dat ca. 80% van de diameter van de ballon.

 

Waar is een folieballon van gemaakt?

Folieballonnen zijn gemaakt van nylon dat bedekt is met een laag aluminium. Deze materialen zijn speciaal gecoat om de ballon een folieachtig uiterlijk te geven. Ze dragen niet het risico van een allergische reactie.

 

Hoe sluit ik een folieballon af?

De folieballonnen die wij bedrukken hebben een zelfsluitend ventiel (vulmond). Dus na het vullen met lucht of helium sluit de ballon zich zelf af.

 

Kan ik een folieballon bijvullen

De folieballonnen die wij bedrukken hebben een zelfsluitende klep en en kunnen steeds worden bijgevuld. Mits u het ballonlintje op de daarvoor bestemde plaats knoopt (en dus niet om of boven de vulmond).

 

Waarom zien folieballonnen eruit alsof ze in de kou leeglopen?

Heliumgas krimpt bij temperaturen onder de 10 graden. Als u de folieballon binnen vult en u gaat ermee naar buiten in de kou, dan zal het lijken alsof de ballon iets leeg is gelopen. Zodra de folieballon zich weer op een warmere plaats bevindt, zal de ballon weer normaal worden.

 

Help! De bedrukking springt van de folieballon!

Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid de folieballon te hard opgeblazen. Wij gebruiken professionele apparatuur om folieballonnen met helium te vullen die vanzelf stopt als de ballon gevuld is. Dit verschijnsel zien we als klanten de folieballonnen zelf met helium vullen en er te veel helium in doen. De rechter ballon op de foto is duidelijk te hard opgeblazen in vergelijking met de linker ballon die door ons is gevuld. Let ook eens op de plooien in de ballon die rechts ontbreken en links duidelijk zichtbaar zijn. De rechter ballon staat veel te strak gespannen.
Folieballon te hard opgeblazen.

 

Bedrukte Folieballonnen bestellen!

Bedrukking voorzijde Ballon

LET OP: Standaard drukken wij de ballon met de knoop naar beneden! We drukken uw tekst of logo altijd zo groot mogelijk op de ballon. De exacte afmeting van de bedrukking vindt u bij de veel gestelde vragen.

Bedrukking achterzijde Ballon

Geef hier aan of u de ballon aan 1 of 2 zijden wilt laten bedrukken. We kunnen eventueel ook op 4 of 5 zijden (rondom) bedrukken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Levertijd

Bij spoedopdrachten is het altijd van belang hoe druk we het hebben, hoe vol de machines zitten en welke kleur inkt in de machines zit. Mocht uw spoedopdracht niet haalbaar is, laten we u dat van te voren weten. Let op! Na verzenden van uw ballonnen zijn we altijd afhankelijk van de post.

×

Sorry, deze combinatie kan niet online besteld worden :-(

Uw wensen zijn iets te specifiek voor deze tool. Vaak krijgt u deze melding als u een logo in meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken op een te klein aantal ballonnen. Of het is uberhaubt niet mogelijk om op bepaalde ballonnen in meerdere kleuren te drukken.

Neemt u a.u.b. even contact met ons op om te kijken of uw wensen (technisch) mogelijk zijn.