op voorraad

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!


Hartballonnen Bedrukken

Heeft u een romantische boodschap of een hartverwarmend thema? Valentijnsdag of ieder ander thema 'where Love is the Message?'

Hartballonnen drukken wij met uw logo of boodschap al vanaf 10 stuks binnen 1 - 2 dagen.

Wij kunnen latex hartjesballonnen bedrukken met uw logo of boodschap. De hartballonnen die wij bedrukken zijn geschikt om te vullen met zowel helium (aan een ballonlintje) als met lucht (op een ballonstaafje).

Ik wil een offerte!

 

Welke maat hartballonnen kunnen jullie bedrukken?

We kunnen bedrukken op hartballonnen van 25cm, 44cm en de grote reuzehartballonnen van 90cm.

 

Uit welke kleuren hartballonnen kan ik kiezen?

Op dit moment hebben wij een assortiment hartballonnen in 6 kleuren waarop wij in alle kleuren kunnen bedrukken. Zie de kleurenkaart hieronder. De hartballonnen van 90cm zijn alleen verkrijgbaar in rood, wit en roze.

Kleurenkaart Hartballonnen

 

Hoelang blijft een hartballon zweven als deze wordt gevuld met helium?

  • Hartballon 25cm: ca. 8 uur
  • Hartballon 44cm: ca. 12 uur
  • Hartballon 90cm: ca. 3 - 5 dagen

 

Hoe kan ik hartballonnen het beste vullen?

Voer tijdens het vullen van een hartballon enige druk uit tussen de 'borsten' zodat de hartballon zijn mooie hartvorm krijgt.

 

Help! De hartballonnen klappen snel!

Klopt! Hartballonnen kunnen door hun vorm wat minder hebben dan een ronde ballon. Ze zijn dus wat kwetsbaarder dan gewone ballonnen. Blaas een hartballon niet te hard op! Zodra de hartvorm er in zit (de donkere plekken bij de zogenaamde tepels verdwijnen), stop dan met vullen.

 

Bedrukte Hartballonnen bestellen!

Bedrukking voorzijde Ballon

LET OP: Standaard drukken wij de ballon met de knoop naar beneden! We drukken uw tekst of logo altijd zo groot mogelijk op de ballon. De exacte afmeting van de bedrukking vindt u bij de veel gestelde vragen.

Bedrukking achterzijde Ballon

Geef hier aan of u de ballon aan 1 of 2 zijden wilt laten bedrukken. We kunnen eventueel ook op 4 of 5 zijden (rondom) bedrukken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Levertijd

Bij spoedopdrachten is het altijd van belang hoe druk we het hebben, hoe vol de machines zitten en welke kleur inkt in de machines zit. Mocht uw spoedopdracht niet haalbaar is, laten we u dat van te voren weten. Let op! Na verzenden van uw ballonnen zijn we altijd afhankelijk van de post.

×

Sorry, deze combinatie kan niet online besteld worden :-(

Uw wensen zijn iets te specifiek voor deze tool. Vaak krijgt u deze melding als u een logo in meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken op een te klein aantal ballonnen. Of het is uberhaubt niet mogelijk om op bepaalde ballonnen in meerdere kleuren te drukken.

Neemt u a.u.b. even contact met ons op om te kijken of uw wensen (technisch) mogelijk zijn.