op voorraad

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!


Punchballonnen Bedrukken

Punchballonnen of boksballonnen zijn wat grotere stevige ballonnen (40cm) van extra dik latex met daaraan een elastiek bevestigd. Het elastiek houd je in je hand vast en zo kun je lekker tegen de ballon boksen, slaan of ermee stuiteren. Een punchballon is leuk speelgoed voor kinderen voor lang speelplezier.

Wij kunnen punchballonnen in verschillende kleuren bedrukken met een persoonlijke tekst of logo en de punchballon wordt inclusief elastiek geleverd.

Tip!
Doe voor het opblazen van de punchballon eerst wat rijst of pitten in de ballon, dit maakt een leuk geluid als je tegen de boksballon aan slaat zoals op de video te zien en te horen is.

Ik wil een offerte!

 

Uit welke kleuren punchballonnen kan ik kiezen?

Op dit moment hebben wij een ruim assortiment punchballonnen in 11 kleuren waarop wij in alle kleuren kunnen bedrukken. Zie de kleurenkaart hieronder.
Kleurenkaart Punchballonnen

 

Hoe groot zijn de punchballonnen?

De punchballonnen hebben een diameter van 50cm (exclusief elastiek). Het elastiek is 17cm lang.

 

Wordt het elastiek meegeleverd bij de punchballon?

Ja, het elastiek zit al aan de punchballon vast wanneer deze geleverd wordt.

 

Zit er rijst in de punchballon?

Nee, standaard zit er geen rijst in de ballon. Maar dit kunt u er zelf in doen alvorens u de ballon opblaast. Dit geeft een leuk effect als op de video te zien en te horen is.

 

Hoe sluit ik een punchballon af?

Na het oplazen kunt u gewoon een koop in de punchballon maken zoals u ook zou doen bij een normale ballon.

 

Bedrukte Punchballonnen bestellen!

Bedrukking voorzijde Ballon

LET OP: Standaard drukken wij de ballon met de knoop naar beneden! We drukken uw tekst of logo altijd zo groot mogelijk op de ballon. De exacte afmeting van de bedrukking vindt u bij de veel gestelde vragen.

Bedrukking achterzijde Ballon

Geef hier aan of u de ballon aan 1 of 2 zijden wilt laten bedrukken. We kunnen eventueel ook op 4 of 5 zijden (rondom) bedrukken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Levertijd

Bij spoedopdrachten is het altijd van belang hoe druk we het hebben, hoe vol de machines zitten en welke kleur inkt in de machines zit. Mocht uw spoedopdracht niet haalbaar is, laten we u dat van te voren weten. Let op! Na verzenden van uw ballonnen zijn we altijd afhankelijk van de post.

×

Sorry, deze combinatie kan niet online besteld worden :-(

Uw wensen zijn iets te specifiek voor deze tool. Vaak krijgt u deze melding als u een logo in meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken op een te klein aantal ballonnen. Of het is uberhaubt niet mogelijk om op bepaalde ballonnen in meerdere kleuren te drukken.

Neemt u a.u.b. even contact met ons op om te kijken of uw wensen (technisch) mogelijk zijn.