op voorraad

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!


Reclameballonnen Bedrukken

Het bedrukken van uw logo of tekst op ballonnen is een geweldige manier om op een leuke, kleurrijke, 3-dimensionale en vooral zichtbare manier te communiceren met potentiele klanten. Gebruik bedrukte ballonnen voor een promotie, het versieren van een locatie, gooi ze in een menigte, creër een leuke omgeving of wat u ook van plan bent ermee te doen, onze ballonnen kunnen u helpen bij het creëren van het effect dat u nodig heeft.

Ik wil een offerte!

 

Welk formaat reclameballonnen bedrukken jullie?

Reclameballonnen zijn standaard ballonnen die je bijvoorbeeld ook bij de Mc Donalds ziet en hebben een diameter van 30cm.

 

Wat is de minimale afname?

Reclameballonnen kunnen wij al vanaf 25 stuks bedrukken in 1 kleur.

 

Zijn de reclameballonnen geschikt voor helium?

Ja zeker! De reclameballonnen die wij bedrukken kunt u met helium vullen. Of door ons laten vullen met helium. Uw logo of tekst is altijd te lezen met de knoop van de ballon naar beneden gericht. De zweeftijd bedraagt ca. 14-16 uur.

 

Hoeveel helium gaat in een reclameballonnen?

In een standaard reclameballon van 30cm (11 inch) gaat ca. 0.015m3 helium.

 

Hoe lang blijven heliumgevulde reclameallonnen zweven?

De zweeftijd van een standaard heliumballon is van verschillende factoren afhankelijk (zoals o.a. het weer en de temperatuur). Maar ook aan de hoeveelheid helium in de ballon. Maar in de meest gunstige situatie blijft een reclameballon ca. 14-16 uur zweven.

Indien een langere zweeftijd gewenst is, dan kunnen wij (of u zelf) de ballonnen - voor het vullen - behandelen met zogenaamde HI-FLOAT. Dit is een soort gel wat je in een ballon kneedt zodat er beschermlaagje in de ballon ontstaat waardoor de helium minder snel de wand van de ballon verlaat. HI-FLOAT kan de zweeftijd van de ballonnen met dagen verlengen. De trekkracht zal wat minder worden om de HI-FLOAT zelf ook een bepaald gewicht heeft.

 

Hoeveel trekkracht heeft een heliumgevulde reclameballon?

Helium is lichter dan lucht en zal daarom naar boven zweven en een bepaalde trekkracht hebben. De trekkracht (of zweefkracht) van een normale heliumballon bedraagt ca. 10 gram. Met deze waarde kunt u bepalen hoe zwaar het ballongewicht moet zijn wat nodig is om een aantal heliumballonnen op de grond te houden. U kunt deze waarde ook gebruiken als u de ballonnen een bepaald voorwerp wilt laten optillen (een kaart bijvoorbeeld). Houd hierbij rekening mee dat deze zweefkracht alleen geldt wanneer de ballon volledig is opgeblazen. Kleiner opgeblazen betekent minder trekkracht en na verloop van tijd zal de trekkracht afnemen omdat de helium na verloop van tijd de ballon verlaat.

 

Bezorgen jullie de bedrukte reclameballonnen ook kant en klaar bij mij thuis of op locatie?

Ja, dat doen wij ook. Echter dat is maatwerk omdat het dan van belang is om te weten waar we zouden moeten bezorgen. Om een prijs op te vragen kunt het beste even contact met ons opnemen.

 

Welke kleuren reclameballonnen bedrukken jullie?

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen (structuren) van de ballonnen.

Standaard Kleuren

Kleurenkaart Reclameballonnen

Metallic Kleuren

Kleurenkaart Metallicballonnen

Neon Kleuren

Kleurenkaart Neonballonnen

Chrome Kleuren

Kleurenkaart Chromeballonnen

 

Kan ik ook verschillende kleuren ballonnen kiezen?

Ja, u kunt binnen 1 order verschillende kleuren ballonnen kiezen zonder meerprijs.

 

Kan ik de helft met een zwart- en de helft met een wit logo bedrukken?

Dat kan ook maar dan moeten we een meerprijs rekenen voor de kleurwissel. We moeten dan halverwege uw order de machine schoonmaken en voorzien van een andere kleur inkt.

 

Bedrukte Reclameballonnen bestellen!

Bedrukking voorzijde Ballon

LET OP: Standaard drukken wij de ballon met de knoop naar beneden! We drukken uw tekst of logo altijd zo groot mogelijk op de ballon. De exacte afmeting van de bedrukking vindt u bij de veel gestelde vragen.

Bedrukking achterzijde Ballon

Geef hier aan of u de ballon aan 1 of 2 zijden wilt laten bedrukken. We kunnen eventueel ook op 4 of 5 zijden (rondom) bedrukken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Levertijd

Bij spoedopdrachten is het altijd van belang hoe druk we het hebben, hoe vol de machines zitten en welke kleur inkt in de machines zit. Mocht uw spoedopdracht niet haalbaar is, laten we u dat van te voren weten. Let op! Na verzenden van uw ballonnen zijn we altijd afhankelijk van de post.

×

Sorry, deze combinatie kan niet online besteld worden :-(

Uw wensen zijn iets te specifiek voor deze tool. Vaak krijgt u deze melding als u een logo in meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken op een te klein aantal ballonnen. Of het is uberhaubt niet mogelijk om op bepaalde ballonnen in meerdere kleuren te drukken.

Neemt u a.u.b. even contact met ons op om te kijken of uw wensen (technisch) mogelijk zijn.