op voorraad

Wij bedrukken ballonnen

En dat is het enige wat wij doen. Wij leveren graag, we bedrukken snel en we doen het goed! Staat uw ballon er niet bij of heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten. We hebben meerdere drukmachines staan waarop we vrijwel alle soorten ballonnen kunnen bedrukken. En als wij zelf iets niet kunnen, dan werken we nauw samen met collega ballondrukkerijen die uw ballonnen voor ons kunnen bedrukken. Dus als wij uw ballonnen niet kunnen bedrukken, dan kan niemand het!


Reuzeballonnen Bedrukken

Ga voor Groot, ga voor Vet, ga voor Anders!

Iedere 57cm, 65cm of 90cm ballonnen trekt de aandacht. Ideaal voor op beurzen of buiten of waar u ook maar wilt opvallen. Gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar latex.

Als u de bedrukte reuze ballonnen gebruikt als cloudbuster (gevuld met helium aan een lint), dan is het aan te bevelen om deze ballonnen aan 2 zijden te bedrukken. De ballon zal immers draaien door de wind / luchtverplaatsing en zo voorkomt u dat uw logo / tekst wegdraait van de bezoeker.

Gaat u de reuzeballonnen op een ballonpilaar plaatsen, dan kunt u volstaan met een opdruk aan 1 zijde. Een ballonpilaar met bedrukte topballon staat immers vast en zal niet wegdraaien door wind of luchtverplaatsing.

Ik wil een offerte!

 

Welk formaat reuzenballon bedrukken jullie?

We kunnen de volgende formaten reuzeballonnen bedrukken:

 • Rond 60cm
 • Rond 90cm
 • Rond 120cm
 • Rond 150cm
 • Rond 210cm
 • Hart 90cm

 

Wat is de minimale afname?

Reuzeballonnen kunnen wij al vanaf 1 stuk bedrukken in 1 kleur. Dus geen minimale afname. Uitzondering hierop is de 150cm en de 210cm ballonnen. Die gaan vanaf 10 stuks. Of als uw logo meerdere kleuren heeft, dan kunnen we dat vanaf 10 stuks voor u bedrukken.

 

Zijn de reuzeballonnen geschikt voor helium?

Ja zeker! Alle reuzeballonnen die wij bedrukken kunt u met helium vullen. Of door ons laten vullen met helium.

 

Hoeveel helium gaat in de reuzeballonnen?

Hieronder een overzicht van het aantal kubieke meter heliumgas wat in iedere ballon gaat. Let op! Deze waardes gelden voor een volledig opgeblazen ballon. In de praktijk vult u de ballon niet tot zijn maximale capaciteit en zal er dus minder helium in gaan.

 • Rond 60cm: 0.142m3
 • Rond 90cm: 0.226m3
 • Rond 120cm: 0.963m3
 • Rond 150cm: 1.648m3
 • Rond 210cm: 6.615m3
 • Hart 90cm: 0.198m3

 

Hoe lang blijven heliumgevulde reuzeballonnen zweven?

De zweeftijd van heliumballonnen is van verschillende factoren afhankelijk (zoals o.a. het weer en de temperatuur). Maar ook aan de hoeveelheid helium in de ballon. Aan onderstaande waardes kunnen daarom geen rechten ontleend worden. Uitgaande dat de ballonnen volledig met helium zijn gevuld.

Indien een langere zweeftijd gewenst is, dan kunnen wij (of u zelf) de ballonnen - voor het vullen - behandelen met zogenaamde HI-FLOAT. Dit is een soort gel wat je in een ballon kneedt zodat er beschermlaagje in de ballon ontstaat waardoor de helium minder snel de wand van de ballon verlaat. HI-FLOAT kan de zweeftijd van de ballonnen met dagen verlengen. De trekkracht zal wat minder worden om de HI-FLOAT zelf ook een bepaald gewicht heeft.

 • Rond 60cm: 2-4 dagen
 • Rond 90cm: 3-5 dagen
 • Rond 120cm: 4-5 dagen
 • Rond 150cm: 7 dagen
 • Rond 210cm: 16 dagen
 • Hart 90cm: 3-5 dagen

 

Hoeveel trekkracht heeft een heliumgevulde reuzeballon?

Helium is lichter dan lucht en zal daarom naar boven zweven en een bepaalde trekkracht hebben. Hoe groter de ballon, hoe meer trekkracht de ballon heeft. Met onderstaand overzicht kunt u bepalen hoe zwaar het ballongewicht moet zijn wat nodig is om de ballon op de grond te houden. U kunt dit overzicht ook gebruiken als u de ballonnen een bepaald voorwerp wilt laten optillen. Houd hierbij rekening mee dat deze waardes gelden wanneer de ballon volledig is opgeblazen. Kleiner opgeblazen betekent minder trekkracht en na verloop van tijd zal de trekkracht afnemen omdat de helium na verloop van tijd de ballon verlaat.

 • Rond 60cm: 120g
 • Rond 90cm: 339g
 • Rond 120cm: 771g
 • Rond 150cm: 1.88kg
 • Rond 210cm: 6.15kg
 • Hart 90cm: 168g

 

Bezorgen jullie de bedrukte reuzeballonnen ook kant en klaar bij ons op locatie?

Ja, dat doen wij ook. Echter dat is maatwerk omdat het dan van belang is om te weten waar we zouden moeten bezorgen. Om een prijs op te vragen kunt het beste even contact met ons opnemen.

 

Welke kleuren reuzeballonnen bedrukken jullie?

De kleuren van de reuzeballonnen 60cm, 90cm en 120cm in 1 kleur bedrukt, vindt u hier.

De kleuren van de hartballonnen 90cm zijn rood, wit en roze.

De kleuren van de reuzeballonnen 150cm en 210cm of de kleinere maar dan in meer dan 1 kleur bedrukt vindt u op onderstaande kleurenkaart.

Kleurenkaart Reuzeballonnen

 

Kan ik ook verschillende kleuren ballonnen kiezen?

Ja, u kunt binnen 1 order verschillende kleuren ballonnen kiezen zonder meerprijs.

 

Kan ik de helft met een zwart- en de helft met een wit logo bedrukken?

Dat kan ook maar dan moeten we een meerprijs rekenen voor de kleurwissel. We moeten dan halverwege uw order de machine schoonmaken en voorzien van een andere kleur inkt.

 

Kan ik reuzeballonnen knopen?

Met een beetje kracht kunt u een knoop leggen in de reuzeballon. U kunt de ballon ook dichtmaken met een ty-rap (verkrijgbaar bij de bouwmarkt). Het voordeel van een ty-rap is dat u die na gebruik voorzichtig kunt doorknippen zodat u de ballon kunt hergebruiken.

 

Bedrukte Reuzeballonnen bestellen!

Bedrukking voorzijde Ballon

LET OP: Standaard drukken wij de ballon met de knoop naar beneden! We drukken uw tekst of logo altijd zo groot mogelijk op de ballon. De exacte afmeting van de bedrukking vindt u bij de veel gestelde vragen.

Bedrukking achterzijde Ballon

Geef hier aan of u de ballon aan 1 of 2 zijden wilt laten bedrukken. We kunnen eventueel ook op 4 of 5 zijden (rondom) bedrukken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Levertijd

Bij spoedopdrachten is het altijd van belang hoe druk we het hebben, hoe vol de machines zitten en welke kleur inkt in de machines zit. Mocht uw spoedopdracht niet haalbaar is, laten we u dat van te voren weten. Let op! Na verzenden van uw ballonnen zijn we altijd afhankelijk van de post.

×

Sorry, deze combinatie kan niet online besteld worden :-(

Uw wensen zijn iets te specifiek voor deze tool. Vaak krijgt u deze melding als u een logo in meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken op een te klein aantal ballonnen. Of het is uberhaubt niet mogelijk om op bepaalde ballonnen in meerdere kleuren te drukken.

Neemt u a.u.b. even contact met ons op om te kijken of uw wensen (technisch) mogelijk zijn.